Rusça Öğrenmek için Birkaç Neden

Belki sizin zaten rusça öğrenmek için iyi bir nedeniniz var. Belki rus aksanı hoşunuza gidiyor ya da rus balesine, edebiyatına hayransınız.
Belki de rusyada iş kurma planlarınız var ya da turist olarak Moskovayı ziyaret etmek istiyorsunuz. Her ihtimale karşı rusça öğrenmenin faydalarının ne olacağını merak etmektesiniz.
İşte rusça öğrenmeye başlamak için birkaç güzel neden:
-Rus edebiyatı bir deryadır. Rus klasiklerini orjinalden okumak istemez misiniz?
-Rus edebiyatının Bunin, Chekhov, Pushkin gibi inanılmaz işler çıkartan yetenekli yazarları vardır. Tolstoy, Dostoyevski, Gogol rus edebiyatının en çok bilinen yazarlarındandır. Tabi, rus kültürü sadece yazarlarıyla bilinmiyor.
-Oistrakh, Chaliapin, Tchaikovsky gibi birçok dahi müzisyen, şarkıcı rusyadan çıkagelmiştir.
-Rus balesinin şanı ve Anna Pavlova, Mikhail Baryshnikov, and Rudolf Nureyev gibi starları bugün bile birer efsane.
-Rusyanın karlı yatırım fırsatlarının farkındasınız ve rusyada bir şirket kurmayı düşünüyorsunuz.
Eğer rusyaya gitme şansınız olursa ve rus iş adamlarıyla bağlantı kurmak istiyorsunuz. Rus girişimcileruluslararası ekonomide deneyimli ve başka ülkelerdeki iş adamlarıyla iş ortaklığı yapmaya isteklidirler. Rusya uluslararası camiada yeterince tanınmakta. Ülkenin büyüklüğünden ve doğal kaynaklarından dolayı rus pazarı yabancı yatırımcılar için büyük ilgi kaynağı. Ve ciddi yatırımlar ciddi bir eğilim gerektirir. Rusça bilmek ise bu potansiyel iş ortaklarıyla etkili bir iletişim için bir zorunluluktur.
-Belki rusyayı çok merak ediyorsunuz ve seyahat listenizde bir sonraki durak rusya.
Birçok yabancı yılın çeşitli zamanlarında rusyayı ziyaret etmekte. Rusya büyüleyici ve ilginç bir ülke. Ülkenin geniş toprakları görülmeye değer sahilleri ve tatil beldeleriyle rusyayı ziyaret etmek isteyenlere güzel fırsatlar sunmakta.  Rusyada görülecek çok şey var, tabi bunları yaparken bir da rusça konuşabilmek bu büyüleyici ülkeyi ve insanlarını daha yakından tanıma fırsatı sunacak size.
-Rusça slav dilleri arasında en yaygın konuşulanıdır.  Kesinlikle rusça öğrenmelisiniz. Dünyada yaklaşık 300 milyon insan rusça konuşmakta.
-Belki rus tarihine özel bir ilginiz var. Rusça bilmek rus tarihini original kaynaklarından incelemenize olanak sağlayacaktır.
ve dahası sizin hayal gücünüze kalmış…


web site tasarımı sosyal medya sitesi

1 yorum:

Facebook Sayfamızı Beğenin